RSS

PARIKAN SUROBOYO : KEKANCANAN

18 Jan

AYU-AYU NING, MANGANE KEDONDONG/
LHA WETENG ISIK LUWE ,DIPANGAN SAK ISINE/
ONO WONG MLAYU NING,TAK PIKIR DIUBER POCONG/
EH NDILALAH, DIUBER WONG NGGANTENG SING GANOK KATHOK E/
[lha jelas talah Ning yo, wedi dicucuk]

 

ULO DUMUNG MACAN  SENENGANE NGGLANTONG/
MARI NGGLANTONG, TERUS TURU DI PUCUK E KAYU SONO/
LHA PERSAHABATAN CAK YO, BAGAIKAN KEPOMPONG/
MASIYO SAMPEK TUWEK UNTUNE KEMPONG, YO KANCANE OJO DILALEKNO/
[Lak Ngonoa ]

 

BEDES NECIS KAKEAN KRIMBATH/
MUNYUK NGGANTENG PANCEN WAJAHE DIRAWAT/
PNS KUCLUK PANCENE HEBAT/
ISUK-ISUK  MAEN FESBUK,   DISAMBI MANGAN DONAT/
[remek iki rek !! lha ganok kerjaan ilo rek !!]

PAKDHE JOYO KULAKAN BARANG DI PASAR COMBORAN/
DI TENGAH DALAN,  BOYOK E KECETIT AMARGO NYUNGGI KOMPOR/
PENGEN MULYO CAK YO, OJO SAMPEK LALI KARO KAWAN-KAWAN/
LEK SAMPEK LALI CAK, OOO, TAK DUNGAKNO DICOKOT  BENCONG SLEBOR/

(Pojok 335 @15 January 2011)

 
Leave a comment

Posted by on January 18, 2011 in parikan suroboyo

 

Silakan berkomen,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: